Izvor: Novosti
01.11.2021 u 07:29
0

NOĆ U BEOGRADU: Dogodila se saobraćajna nezgoda, ali bez teže povređenih!

Prema rečima dežurnog lekara beogradske Hitne pomoći, epidemijski talas korone ne jenjava.

Kako je rečeno, sa subote na nedelju bilo je puno intervencija zbog kovid pacijenata i noć su obeležili upravo oni.

Tokom vikenda dežurale su 22 ekipe plus jedna pedijatrijska, a bila je ukupno 131 intervencija, od čega 13 na javnim mestima.

PROČITAJTE JOŠREVIJA OLDTAJMERA NA ZVEZDARI: Automobil iz „Maratonaca“ oduševio prisutne (FOTO)

Dogodila se jedna saobraćajna nesreća, ali bez teže povređenih i jedna tuča u kojoj su učesnici pretrpeli lakše povrede koje su im zbrinute u Urgentnom centru, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Ekipe Službe hitne pomoći intervenisale su nekoliko puta zbog slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi takvi slučajevi zbrinjavani su na odeljenju toksikologije VMA.

PROČITAJTE JOŠREŠEN PROBLEM STANOVNIKA VOŽDOVCA: Saobraćajnica povezala naselje sa Ulicom vojvode Stepe! (FOTO)

Kao i prethodnih dana i proteklih noći javljao se veliki broj Beograđana koji su se žalili na različite simptome prehlade i gripa, a brojni hronični bolesnici, najviše hipertenzičari i psihijatrijski bolesnici raspitivali su se za savete lekara zbog pojačanih tegoba.

Povećan je bio i broj poziva astmatičara i kardiovaskularnih pacijenata, ali i onih koji su zvali zbog simptoma prehlade ili kovida.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter