Izvor: Alo.rs
07.11.2021 u 08:39
0

NOĆ U BEOGRADU: Dogodilo se nekoliko lakših saobraćajnih nezgoda, bez teže povređenih!

U Beogradu su noćas ekipe Hitne pomoći intervenisale zbog nekoliko lakših saobraćajnih nezgoda, ali nije bilo ozbiljno povređenih učesnika.

Prema rečima dežurnog lekara, noć bila je relativno mirna.

Dežurale su 22 ekipe plus jedna pedijatrijska, a bilo je ukupno 123 intervencija, od čega 27 na javnim mestima.

PROČITAJTE JOŠGORAN VESIĆ: Svi mostovi koji će se graditi u prestonici, trebalo bi da budu završeni do 2030. godine!

Tokom noći je obavljeno 50 interkliničkih trasporta kovid pacijenata, a manji broj novozaraženih ekipe hitne pomoći vozile su na Infektivnu kliniku UKC.

Kao i prethodnih dana i proteklih noći javljao se veliki broj Beograđana koji su se žalili na različite simptome, a brojni hronični bolesnici, najviše hipertenzičari i psihijatrijski bolesnici, raspitivali su su se za savete lekara zbog raznih, akutnih i hroničnih tegoba.

PROČITAJTE JOŠOpština Obrenovacraspisala konkurs za izradu arhitektonsko-urbanističkog rešenja novi izgled centra

Povećan je bio i broj poziva astmatičara i kardiovaskularnih pacijenata, ali i onih koji su zvali zbog simptoma prehlade ili kovida.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter