Izvor: kurir
20.09.2021 u 08:38
0

NOĆ U BEOGRADU: Pešak teško povređen, bori se za život!

U tri saobraćajne nezgode koje su se tokom noći dogodile u Beogradu jedna osoba teže je povređena, a dve lakše, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Teško je povređen pešak i on je posle ukazane pomoći prebačen na reanimaciju u Urgentni centar, rekli su dežurni u hitnoj medicinskoj službi.

PROČITAJTE JOŠVESIĆ NAJAVIO OTVARANJE MOBILNE KANCELARIJE: Želimo da građanima dođemo „na noge“ i rešimo probleme

Hitna pomoć zbrinula je po pozivu u 23.50 jednu osobu povređenu pri padu s visine, u ulici Nikolaja Gogolja na Banovom brdu.

Kako je rečeno u toj službi, devet osoba prebačeno je do dežurnih ustanova zbog sumnje na kovid 19, dok je 39 pacijenata prevezeno interklinički do regionalnih centara.

PROČITAJTE JOŠBEOGRAĐANI, NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM! Zbog manifestacija i danas će biti BLOKIRAN grad-IZMENE GRADSKOG PREVOZA

U toku noći Hitna pomoć imala je 115 intervencija, od toga 14 na javnim mestima, a najviše poziva bilo je zbog tegoba hroničnih bolesnika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter