Izvor: tanjug
16.10.2021 u 07:12
0

NOĆ U BEOGRADU: U požaru nastradala jedna osoba, veći broj kovid prevoza

U Beogradu je tokom noći izbio požar u kome je nastradala jedna osoba, tri osobe su lakše povređene u saobraćajnim udesima, a bilo je i više transporta kovid bolesnika, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Jutros u 02.13 sati u Grge Andrijanovića deo 4 u Krnjači, došlo je do požara, a ekipe Hitne pomoći konstatovale su smrt jedne osobe.

PROČITAJTE JOŠ:  POČELA GREJNA SEZONA: Elektrane zvanično, na maksimumu, toplo do 15. aprila

Tokom noći dogodile su se i tri saobraćajne nesreće u kojima je isto toliko lica zadobilo lakše telesne povrede i prebačeni su u Urgentni cenatar.

PROČITAJTE JOŠ:  HRKALOVIĆEVOJ ODREĐEN PRITVOR: U toku je saslušanje

Ukupno je bilo 136 poziva i 11 intervencija na javnom mestu, a ekipe Hitne pomoći najviše posla su imale oko hroničnih bolesnika i transporta kovid pacijenata, pošto su zabeležena 34 interklinička i šest prevoza do Infektivne klinike.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

Najviše poziva bilo je zbog tegoba hroničnih bolesnika, pre svega astmatičara I hipertenzičara, kao i obolelih od karcinoma.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter