Izvor: Tanjug
13.07.2021 u 07:59
0

NOĆ ZA NAMA: Relativno mirno, bez teško povređenih

Noć u Beogradu protekla je relativno mirno, bez teško povređenih, potvrdio je dežurni lekar Hitne pomoći.

VAŽNO:

NOVA FABRIKA VAKCINA U SRBIJI: Potpisan Memorandum o saradnji sa Kinom

PREDSEDNIK NASTAVLJA POSETE: Vučić sutra u Kladovu

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ ODRŽALA VAŽAN SASTANAK: Srbija i SAD partneri u energetskoj tranziciji

ISPOVEST U „ĆIRILICI“ KOJU SRBIJA NIJE ČULA DO SADA: Muslimani su ubijali žene i decu, sve! Ja sam jedini preživeo tako što sam odglumeo da sam mrtav!

Dežuralo je 19 ekipa, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 87 puta puta, od toga 19 intervencija na javnim mestima.

Prema rečima dežurnog lekara, tokom noći se dogodila samo jedna saobraćajna nezgoda sa lakše povređenim učesnicima koji su zbrinuti na licu mesta.

PROČITAJTE JOŠ:

VEČERAS U „ĆIRILICI“: Srpsku decu ubijaju, zar ne? (21.00 sat) Happy TV

LUKAČ OCENIO: Napad na Vučića u Potocarima je bio pokušaj ubistva

NOVA ISTRAŽIVANJA DOKAZALA: Ruska vakcina Sputnjik V efikasna protiv novih sojeva korone

Prema rečima dežurnog lekara broj poziva građana sa simptomima kovida i dalje je nizak, ali i protekle noći javljali su se hronični bolesnici zbog bola u grudima, asmatičnih napada ili povišenog pritiska kao i građani koji su se raspitivali za simptome prehlade.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter