Izvor: Blic.rs
16.08.2020 u 09:18
0

NOVA BEBA U BG ZOO VRTU: Kada bude narasla biće teža od 500 kg, ali evo kako sada izgleda (FOTO)

Beogradski zoološki vrt je dobio novu prinovu i to kakvu, tešku nekih 30-35 kilograma, a kada bude narasla možda će dostići i pola tone.

Kako su objavili na zvaničnoj stranici Beo zoo vrta, rođena je beba američkog bizona, a svi koji su imali priliku uživo da je vide, kažu da je veoma slatka.

SAZNAJTE JOŠ

AMERIKA U ŠOKU! Predsednik Tramp u suzama nakon VELIKE PORODIČNE TRAGEDIJE!

SRBI PROMENILI PLOČU: Sada OVDE hrle na more!

DRAMA NA NEBU U BLIZINI GRANICE: Suhoj-27 presreo američki izviđački avion

Vozači, oprez – magla na putevima

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS I CELU NAREDNU NEDELJU!

Američki bizoni kada odrastu mogu biti teški i preko 500 kilograma. U centru pažnje bili su 2018. godine kada je u Beogradu rođen beli američki bizon, čuvena Dušanka, kako su rekli „koja se rađa jednom u deset miliona“.

– Ona je poprimila gen svog oca, belog američkog bizona kojeg imamo od 2007. godine, kada je stigao iz Teksasa. Pošto je rođena na praznik Duhovi, dobila je ime Dušanka – rekao je tada direktor Zoo vrta Srđan Aleksić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter