Izvor: Tanjug
12.09.2021 u 12:04
0

Nova knjiga Gorana Vesića „Varoš beogradska“

 Zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je danas svoju novu knjigu „Varoš beogradska“ koja naredne nedelje izlazi iz štampe.

PROČITAJTE JOŠ: BEOGRAD POBEĐUJE: Trećom dozom biće vakcinisan stohiljaditi Beograđanin

„Knjiga ima petnaest novih priča iz istorije našeg grada, bogato je ilustrovana slikama Nebojše Ðuranovića i kao takva prvenstveno je namenjena srednjoškolcima i starijim osnovcima.

VAŽNO: UGOSTITELJI u Beogradu POŠTUJU PRAVILA o puštanju muzike

Zahvalan sam izdavačkoj kući Prometej iz Novog Sada i Zoranu Kolundžiji, direktoru ove kuće na poverenju koje su mi ponovo ukazali odlukom da izdaju moju novu knjigu.

Verujem da će i ova knjiga o istoriji našeg grada naći put do čitalaca kao što je bio slučaj sa mojom Knjigom o Beogradu“, napisao je Vesić na Fejsbuku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

(Kraj) san/sn

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter