Izvor: Blic
16.03.2022 u 17:06
0

OPREZ, PREVARANT HARA VRAČAROM! Predstavlja se kao opštinski službenik, a PLJAČKA STANOVE: Evo kako je obmanuo jednu baku

Na teritoriji opštine Vračar pojavio se čovek koji ide od vrata do vrata i predstavlja se kao opštinski službenik. Jedna starija žena je već opljačkana, dok je još par osoba prijavilo da su ga videli.

Na Fejsbuk grupi „Vračar“ koju komšije tog beogradskog naselja kako bi se informisali, osvanula je objava u kojoj se tvrdi da je čovek koji se predstavljao kao opštinski službenik opljačkao jednu baku u Mileševskoj ulici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako piše u objavi, nepoznatog lopova je baka pustila u svoj stan, nakon čega je otišla da mu sipa vode, što je on iskoristio da joj ukrade tašnu koja je bila na vidnom mestu. Baki je ukrao sav novac i dokumenta.

U komentarima je još nekoliko građana reklo da je i njima nepoznati čovek sa fasciklom i bedžom na reveru zvonio na vrata, ali da nisu otvorili.

Jedan od njih je dao detaljan opis čoveka, pa je poznato da je on srednjih godina, malo krupniji, nema kosu i sa sobom nosi već pomenute predmete.

Do nadležnih u opštini Vračar danas nismo uspeli da dođemo kako bi nam dali informacije o tome da li su i njima građani prijavili nešto slično.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter