Izvor: Novosti
15.10.2021 u 22:53
0

POČELA GREJNA SEZONA: Elektrane zvanično, na maksimumu, toplo do 15. aprila

Grejna sezona zvanično je počela u petak. Posle osam dana toplih proba, i velikih problema sa instalacijama u stambenih objektima, koji su deo sistema „Beogradskih elektrana“, od petka je pogon upaljen i tako će biti sve do 15. aprila.

Kako uverava direktor preduzeća Rade Basta, obezbeđena je dovoljna količina energenata.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJTE PRVI U „DOBRO JUTRO SRBIJO“-Moskva traži poštovanje rezolucije 1244! Ponašanje Prištine prešlo crvene linije! Ubistva koja potresaju Srbiju!

Sugrađani su, osim hladnih radijatora tokom prethodnih dana imali problema i sa uspostavljanjem veze sa Dispečerskim centrom. Na strpljenju, Beograđanima je u saopštenju zahvalio direktor.

– Hvala svima koji su u proteklih nekoliko dana imali strpljenja da sačekaju nekoliko minuta duže kako bi prijavili reklamaciju. Obezbeđena je dovoljna količina svih energenata neophodnih za stabilno funkcionisanje preduzeća. Beograđani neće osetiti posledice energetske krize koja pogađa svet – naglasio je Basta.

Period toplih funkcionalnih proba, zaposleni u preduzeću iskoristili su da otklone nedostatke na distributivnoj mreži.

PROČITAJTE JOŠ:VUČIĆ POVODOM PLANA OTVARANJA NOVE FABRIKE: Ovo je život za novo Valjevo, život za ceo Kolubarski okrug!

Primera radi, žitelji Vrtlarske ulice u Zemunu nisu se ni danas ogrejali zbog radova na gašenju kotlarnice i povezivanja na novoizgrađeni toplovod. Kako nam je posvedočio jedan od upravnika stambenih zajednica, radnici su na terenu i obećano je da će tokom današnjeg dana, ili najkasnije sutra, početi isporuka toplotne energije.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter