Izvor: Tanjug
22.07.2021 u 21:47
0

RADOJIČIĆ ISTAKAO: Završena je 18. akcija „Za zeleniji Beograd“ i dodeljene su nagrade pojedincima koji su učinili ovaj grad lepšim!

Povodom završetka 18. akcije „Za zeleniji Beograd“ večeras je u prestonici održana svečanost na kojoj su dodeljene nagrade i zahvalnice pojedincima koji su uređenjem balkona, dvorišta i zelenih površina dali svoj doprinos zdravijem, zelenijem i lepšem Beogradu.

– Veoma je važno da unapredimo Beograd uređenjem naših bašta, balkona i dvorišta, a posebno se radujem što sve više sugrađana prepoznaje znacaj ekologije i daju svoj doprinos- rekao je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

VAŽNO

VUČIĆ danas na sastanku sa Zaevom i Ramom putem video linka (FOTO)

STIŽE TROPSKI TALAS! Temperatura će ići preko 40 stepeni, spremite se za tople dane tokom vikenda!

TUGA U PORODICI PREMINULOG DEČAKA SA KARABURME: Deda očajan zbog smrti unuka ali i zbog odluke suda!

ZAGORKA DOLOVAC IZABRANA ZA REPUBLIČKOG JAVNOG TUŽIOCA!

PREMIJERKA BRNABIĆ OŠTRO OSUDILA! „I koljači su dobri, samo kad su protiv Vučića!“

BEOGRAĐANI, danas i sutra BESPLATNO KUPANJE na BANJIČKIM BAZENIMA!



Zahvalio je zaposlenima u „Zelenilu Beograd“ jer, kako kaže, oni daju najveći doprinos uređenju i očuvanju zelenih površina.

– U prethodnom periodu uredili su 350 lokacija i učinili ih lepšim-rekao je Radojičić.

Istakao je da je 2019. godine uloženo 530 miliona za uređenje različitih zelenih površina, a 2020. 310 miliona, te da se trenutno uređuje 13 lokacija u gradu.

Tročlana komisija izabrala je pobednike akcije „Za zeleniji Beograd“, a gradonačilnik je uručio 21 nagradu za prvo, drugo i treće mesto, raspoređenih u sedam kategorija, kao i dve specijalne nagrade.

Direktor „Zelenila Beograd“ Slobodan Stanojević rekao je da to javno preduzeće stalno uvodi novitete u uređenju glavnog grada, te naveo da je Beogradu donelo palme kod paviljona Cvijete Zuzorić, hiljade sadnica na stubovima javne rasvete i oko dvevet kilometara zelenih zidova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter