Izvor: Happy BSC
31.10.2021 u 17:53
0

REVIJA OLDTAJMERA NA ZVEZDARI: Automobil iz „Maratonaca“ oduševio prisutne (FOTO)

Više od 60 različitih modela starih automobila sugrađani su mogli danas da vide na reviji oldtamjera ispred Opštine Zvezdara.

Najviše interesovanja posetilaca izazvao je auto iz filma „Maratonci trče počasni krug“.

PROČITAJTE JOŠ: REŠEN PROBLEM STANOVNIKA VOŽDOVCA: Saobraćajnica povezala naselje sa Ulicom vojvode Stepe! (FOTO)

Revija oldtajmera, u organizaciji Oldtajmer kluba Beograd i Gradske opštine Zvezdara, održana je danas na platou ispred Opštine Zvezdara.Veliki broj posetilaca imao je priliku da vidi više od 60 različitih modela starih automobila, a kuriozitet revije je bio auto iz filma „Maratonci trče počasni krug“.

Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić je zahvalio Oldtajmer klubu Beograd što su posetioci izložbe imali priliku da uživaju u razgledanju velikog broja oldtajmera i rekao da mu pričinjava zadovoljstvo što su na trgu ispred Opštine bila i tri automobila koja do sada nisu učestvovala na ovakvim revijama.

– Dugogodišnja uspešna saradnja sa Oldtajmer klubom Beograd će biti nastavljena i ubuduće, na našu i radost velikog broja ljubitelja automobilizma, a ovaj trg će i naredne godine biti mesto na kome će posetioci moći da se dive izgledu četvorotočkaša koji se više ne mogu videti na našim ulicama -rekao je Vladan Jeremić.

PROČITAJTE JOŠ: PRI KRAJU TREĆA FAZA REKONSTRUKCIJE ŠETALIŠTA U NOVOBEOGRADSKOM BLOKU 44: Izgrađeno ukupno šest dečijih igrališta!

Predsednik Oldtajmer kluba Beograd Bora Nastasić je rekao da je dugogodišnja uspešna saradnja sa Opštinom Zvezdara rezultirala četrnaestom revijom oldtajmera na trgu ispred Opštine i da su posetioci, pored automobila iz filma „Maratonci trče počasni krug” imali priliku da vide i veći broj automobila iz 20-tih godina prošlog veka koji svojim izgledom vraćaju sećanja na neka prošla vremena, kao i one mlađe modele od kojih su najmlađi oni iz 70-tih godina prošlog veka.

– Bili su izloženi modeli automobila koji su veoma stari, retki i vredni i među njima se nalaze i oni koji su muzejski primerci -rekao je Bora Nastasić

happy

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter