Izvor: Tanjug
18.06.2020 u 15:48
0

RUPANJ DOBIO NOVI DOM KULTURE Uz kulturu objekat i za sport (FOTO)

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić otvorio je danas rekonstruisani Dom kulture u voždovačkom naselju Ripanj.

Svečanu vrpcu gradonačelnik je presekao u prisustvu predsednika opštine Voždovac Aleksandra Savića.

Radojičić je, obraćajući se okupljenim građanima Ripnja, kazao da je reč o višenamenskom objektu, koji će biti korišćen kako za kulturna dešavanja, tako i za sportske događaje, ali i kao fiskulturna sala.

On je naveo da je u Ripnju puno stvari urađeno u proteklom periodu, naglasivši svestran i posvećen rad i pristup predsednika opštine.

– Osam kilometara vodovodne mreže je urađeno, devedeset odsto stanovnika sada ima vodu, zatim rekonstrukcija osnovnih škola, zdravstvena stanica… – kazao je gradonačelnik i dodao da je u narednom periodu od velike važnosti projekat gasifikacije celog podavalskog područja.

– Ostajemo privrženi ravnomernom razvoju svih delova Beograda – rekao je Radojičić.

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić naveo je da je za šest godina, koliko je na čelu opštine, rekonstruisano svih šesnaest osnovnih škola, da je napravljeno šest novih isturenih odeljenja domova zdravlja, kao i preko trideset dečjih igrališta.

On je dodao da se, u meri koja to dozvoljava, opština bavi zelenim površinama, posebno napomenuvši sredine u centralnom gradskom području opštine. Kazao je da opština ima ekonomski projekat koji će predstaviti predsedniku države, kako bi ljudi ostali da žive na Voždovcu.

Savić je gradonačelniku Beograda uručio knjigu „Pregled investicija i aktivnosti 2014-2020. godine“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter