Izvor: Alo.rs
27.07.2020 u 07:13
0

„SOKOLOVO OKO“ vozilo koje nećete moći da PREĐETE: KRAJ BAHATOG PARKIRANJA u Beogradu!

Vozači bahato parkiranih automobila, isprečenih na šinama, trotoaru, pešačkim prelazima, strepeće od ovog vozila komunalne milicije.

Na ulicama Beograda od ponedeljka će se naći specijalna terenska vozila komunalne milicije opremljena najsavremenijim sistemom „Sokolovo oko“ koja će obavljati 24-časovni nadzor.

TOP PREPORUKA

MILOVI DVOSTRUKI ARŠINI! ŠIPTARI LUMPUJU U KLUBOVIMA, A SRBE HAPSI U CRKVAMA! (VIDEO)

ISPIRAJU MOZAK! Zapad uvodi u škole predmet „KAKO POBEDITI PUTINA I RUSIJU“!

VUČIĆ PORUČIO: Srbija biti 5 puta uspešnija u otpriznavanju nego Priština u akciji priznavanja

Vučić obišao tenkovski bataljon u Sremskoj Mitrovici: Bićemo dovoljno snažni, ogromna finansijska sredstva uložićemo u našu vojnu industriju (VIDEO)

INFEKTOLOG PELEMIŠ: Evo na koji način može bolest da se spreči!

Njime će se fotografisati i automatski prijavljivati bahati vozači koji se nesavesno parkiraju u žutoj traci, na pešačkim prelazima, autobuskim stajalištima, tramvajskim šinama, trotoarima i pred ulazima zgrada.

Vozači bahato parkiranih automobila, isprečenih na šinama, trotoaru, pešačkim prelazima… strepeće od ovog vozila komunalne milicije, koje će njihove prekršaje snimati. Automobili koji imaju ugrađen sistem „Sokolovo oko“ juče su zvanično predstavljeni Beograđanima, a već od danas biće na ulicama.

– Pravi efekti ovog sistema videće se od 20. avgusta. Bez obzira na to što ulažemo veliku nadu u sistem, on pokriva samo 93 ulice, to je „samo“ jer u Beogradu postoji gotovo 12.000 ulica. Za početak smo izabrali one ulice kojima saobraća gradski prevoz i u kojima imamo najveću koncentraciju linija gradskog prevoza – kazao je Vesić i dodao da „Sokolovo oko“ predstavlja kraj bahatog parkiranja.

Komunalna milicija će prve nedelje samo fotografisati bahate vozače i te fotografije objavljivati u medijima kako bi se građanima skrenula pažnja na taj problem, a naplata kazni počeće 10. avgusta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter