Izvor: Happy BSC
25.11.2021 u 11:14
0

U BEOGRADU ZA DOČEK NOVE GODINE NASTUPA I GORAN BREGOVIĆ – A BIĆE I JOŠ IZNENAĐENJA!

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će za doček Nove godine u Beogradu nastupaće i Goran Bregović. Kako kaže, ove godine biće najspektakularniji doček, a najavio je i još iznenađenja.

– Grad Beograd imaće ove godine najspektakularniji doček Nove 2022. godine jer ispred Doma Narodne skupštine nastupaju Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović. 

Iste večeri na Sava Promenadi grad Beograd u saradnji sa kompanijom Beograd na vodi organizuje koncert za one koji vole Gorana Bregovića. Na prostoru između Starog savskog mosta i zgrade Rezidens osim Bregovića nastupiće Mladen Vojičić Tifa, Saša Kovačević, Angelina i Cobi. Posetioci će prisustvovati laserskom spektaklu i vatrometu. 

Grad Beograd će narednih dana da objavi ko će da nastupi i na koncertima koje organizuje 29. i 30. decembra, a koji će biti namenjeni mlađoj populaciji. 

Narednih dana objavićemo i program Dečije Nove godine koja će biti održana na 25 lokacija u Beogradu u svih 17 beogradskih opština.

Beograd pobeđuje! – saopštio je Goran Vesić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter