Izvor: Telegraf
12.11.2021 u 16:06
0

UNIŠTENA JOŠ DVA MURALA RATKU MLADIĆU! Na grafitu napisano „zločinac“

Preko većeg murala u naselju Fontana preko slike Mladića je ispisano „zločinac“. Drugi manji grafit na Novom Beogradu je prekrižen

Već nekoliko dana traje tenzija između dve „struje“ u Beogradu. Oni koji sebe nazivaju aktivistima za ljudska prava i njima bliski uništavaju murale Ratka Mladića širom prestonice, a oni koji su se samookarakterisali kao „patriote“ čiste grafite.

PROČITAJTE JOŠ: IZMENE U AUTOBUSKOM SAOBRAĆAJU DO KRAJA MESECA U ŽELEZNIKU: Zbog sanacije kanalizacione mreže nove trase za tri autobuske linije!

Danas su osvanuli uništeni mural i grafit na Novom Beogradu i to veliki mural sa natpisom i slikom Mladića u naselju „Fontana“ u blizini zgrade opštine Novi Beograd, i nešto manji grafit sa njegovim imenom koji se nalazi na uglu bulevara Zorana Đinđića i Narodnih heroja.

Preko većeg murala u naselju Fontana na kojem stoji natpis „đeneral“, preko slike Mladića je ispisano „zločinac“. Mural je i isprskan, kako se čini, farbom. Drugi manji grafit na Novom Beogradu je prekrižen.

Fotoreporter  koji je otišao na lice mesta, zatekao je muškarca koji sunđerom briše natpis preko murala i pokušava grafitu da vrati „stari sjaj“.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter