Izvor: Happy BSC
02.11.2021 u 10:26
0

VAKCINACIJA NA JOŠ ČETIRI LOKACIJE U BEOGRADU: Uvode se i mobilni punktovi za testiranje

Na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije koja je održana sinoć, gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić istakao je da je doneta naredba koja stupa na snagu odmah i čiji je cilj omogućavanje građanima većeg broja punktova za vakcinaciju i testiranje na virus korona. 

Radojičić, koji je i komandant Gradskog štaba za vanredne situacije, naglasio je da je zbog novonastale, znatno teže epidemiološke situacije, doneta odluka da se  Beograđanima omogući vakcinacija prvom, drugom i trećom dozom vakcine na još četiri lokacije u gradu: Beo šoping centar u Ulici Vojislava Ilića 141, IKEA SRBIJA u Ulici Astrid Lindgren 11, Tržni centar „Rajićeva” u Knez Mihailovoj 54 i Tržni centar „Stadion” u Zaplanjskoj 32.  

PROČITAJTE JOŠ: VESIĆ: Šinski sistem treba da dobije prednost u javnom prevozu  

Prema njegovim rečima, pored ova četiri nova vakcinalna punkta, biće postavljena i četiri mobilna punkta kontejnerskog tipa, na otvorenom, za potrebe testiranja stanovništva na virus korona referentnim državnim zdravstvenim ustanovama i zavodima, odnosno Institutu za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut”, Institutu za virusologiju, vakcine i serume „Torlak”, Zavodu za biocide i medicinsku ekologiju i Gradskom zavodu za javno zdravlje Beograd.  

– Jasno je da se situacija s pandemijom virusa korona vrlo brzo menja i mi je naravno redovno pratimo. Na nama je velika odgovornost da se postaramo da u najvećoj mogućoj meri zaštitimo zdravlje naših ljudi, što ovim novim merama i činimo – istakao je Radojičić.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter