Izvor: Kurir
24.06.2024 u 11:22
0

VELIKA TUGA: Tužne scene na mestu požara u Novom Beogradu

Veliki požar izbio je jutros u ulici Bulevar Maršala Tolbuhina u Novom Beogradu. Izgoreo je ugostiteljski objekat koji se nalazi u stambenoj zgradi, nakon čega se proširio redom na stanove, sve do 4. sprata.

Ekipa Kurira nalazi se na licu mesta, a kako možemo videti, vatrogasci još uvek vredno rade kako bi smirili situaciju.

POŽAR NA NOVOM BEOGRADU JE UGAŠEN: Pričinjena velika materijalna šteta

– Jutros od 6 sam na nogama, ja sam na prvom spratu ali sa druge strane, jedino što sam stigla to je da spakujem ovaj mali kofer stvari i da ponesem najpotrebnije, u slučaju da se proširi i na moj. Svakako se širilo velikom brzinom, krenulo je sve od kafića ispod – ispričala je jedna devojka za Kurir.

Kako možemo videti, policajci obezbeđuju prolaz u zgradu sa svih strana, vatrogasci su lokalizovali požar, međutim s obzirom na buktinju, još uvek se radi na dogašivanju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter