Izvor: Tanjug
11.08.2021 u 08:36
0

VESIĆ: Naši Olimpijci naš ponos!

 Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je sinoć da su sportisti koji su osvojili medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju naš ponos i zahvalio im što su na najvećem planetarnom takmičenju dostojno predstavljali Srbiju.

VAŽNO:

VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI: Otkrio šta smeraju Belivuk i Miljković

U EMISIJI „POSLE RUČKA“: „Naš ORGANIZAM je SAVRŠENA FABRIKA lekova za sve naše bolesti! SAN JE LEK PROTIV KORONE!“

KORONA PRESEK: Ovo su današnje brojke

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima

„Večeras sam u ime Beograđanki i Beograđana bio domaćin našim devojkama i mladićima koji su nam doneli medalje u Tokiju. Rekao sam im da je Beograd ponosan na njih i zahvalio im se za radost koju su nam pružili“, napisao je Vesić sinoć na svom Fejsbuk nalogu.

On je podsetio da će Beograd već ove godine biti domaćin Evropskog ženskog prvenstva u odbojci kao i Svetskog prvenstva u boksu, a početkom naredne godine Svetskog dvoranskog prvenstva u atletici.

„Biće to prilika da budemo dobri domaćini nekim od najboljih sportista planete kao i da naši sportisti osvoje nove medalje“, naveo je Vesić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter