Izvor: Tanjug
11.01.2022 u 07:59
0

VESIĆ: Očišćeno 1.900 kilometara ulica prvog prioriteta

Zamenik gradonacelnika Beograda Goran Vesić izjavio je jutros da su sve ulice prvog prioriteta očišćene i da javni gradski prevoz funkcioniše bez problema.

On je  rekao da su sa svih 524 linija javnog prevoza ostvareni polasci, a da je samo devet od njih u prigradskim naseljima skraćeno.

Vesić je rekao da se zbog snega koji pada 24 sata sporije vozi i da može doći do kasnjenja u voznom redu, posebno u špicevima.

Kaže i da je proteklih 24 sata u gradu palo 15 cm snega, a da se tokom popodneva očekuje prestanak padavina.

Kaze i da je prethodne noći bačeno 600 tona soli, a da je na ulicama 110 kamiona koji čiste sneg.

Podseća i da je obaveza grada da ulice prvog prioriteta budu čiste četiri casa posle prestanka padavina, a drugog reda prioriteta 48 sati po prestanku. On je skrenuo pažnju vozačima da zbog niskih temperatura narednih dana negde moze doći do pojave poledice.

Naveo je i da je Beograd dobro snabdeven strujom, vodom i grejanjem i da juce nije bilo većih havarija, a da je grejanje radilo 24 sata.

Vesić je rekao i da je veoma zadovoljan i čestitao putarima.

Naveo je i da je na ulicama 300 putara Beograd puta i 700 radnika Gradskog zelenila i drugih službi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter