Izvor: Novosti
24.08.2024 u 21:36
0

BERIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA U ŠIBENIKU: Ekskluzivno sutra u 9h u jutarnjem programu na Happy tv

Proveo 15 dana iza rešetaka, Hrvatima smetale objave na društvenim mrežama

Beogradski advokat Nemanja Berić, koji je 10. avgusta uhapšen na graničnom prelazu Bajakovo, kada se iz rodnog Knina vraćao za Beograd, gde živi, pušten je iz zatvora u Šibeniku.

On je prekršajno bio osuđen na 15 dana zatvora zbog, kako je u presudi navedeno, kršenja javnog reda i mira, a povod su bile objave na društvenoj mreži „Fejsbuk“, kojima je, prema oceni suda, vređao nacionalne osećaje građana Hrvatske.

Zamereni su mu postovi sa pevačem i pesmama Baje Malog Knindže, slikama Draže Mihailovića, vojvode Momčila Đujića, Ratka Mladića, ali i fotografija u kojoj je sa tri podignuta skupljena prsta i majicom „Oluja je pogrom“, pored table na ulasku u Knin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter