Izvor: Kurir.rs
20.05.2020 u 13:54
0

NOVO UPOZORENJE! Grmljavina i obilne padavine u Srbiji

Danas se u krajevima južno od Save i Dunava očekuju intenzivni grmljavinski procesi sa lokalnom pojavom grada, u zoni pljuska i jakim i olujnim vetrom, kao i količinom padavina u većini mesta od 20 do 40 mm za 24 sata, lokalno i više, naročito na području Borskog okruga (istočna Srbija) gde može pasti i više od 60 mm za 24 h.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

PATRIJARH I PREDSEDNIK SE OBRATILI NACIJI Đukanović ima plan da nema više SPC u Crnoj Gori! (VIDEO)

VLADIKA JOANIKIJE ODGOVORIO MILU: Zar nije dosta bruke!

MALI VUJADIN OSTAO BEZ IČEGA Grad mi je sve uništio, nemam gde da spavam (FOTO)

BIBLIJSKI POTOP Ovo su slike Srbije posle neviđenog majskog nevremena (GALERIJA, VIDEO)

BOGDANOVIĆ USPEŠNO OPERISAN Hvala na podršci, vraćam se na teren!

Sutra se na severu i zapadu Srbije očekuje malo i umereno oblačno i suvo. U ostalim predelima oblačno i svežije, mestimično sa kišom i to uglavnom na istoku i jugu zemlje.

Posle podne i uveče prestanak padavina, zatim i postepeno razvedravanje. Duvaće umeren, povremeno jak severni vetar, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura od 7 do 15, najviša dnevna od 13 na jugu do 21 stepen  na severu Srbije. 

OVO MORATE ZNATI

USPELI SU! Posle 32 godine agonije našli otetog sina! (VIDEO)

HIT DIJETA! Kačamakom za četiri dana skinite kilograme i popravite krvnu sliku! Pogledajte kako!

POČEO RAT! Novim oružjem napadnute američke ambasade! POGLEDAJTE! (VIDEO)

OVAKO JE NASTALA NAJČUVENIJA SEVDALINKA Bila je hit u staroj Jugi, ali su Austrijanci poludeli za njom (VIDEO)

PONOSNI JUNAK MAJKE RUSIJE Malo poznata biografija najčuvenijeg snajperiste Drugog svetskog rata (GALERIJA)

I u Beogradu umereno oblačno, suvo i vetrovito. Duvaće umeren, povremeno jak severni vetar, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura oko 11, najviša dnevna oko 20 stepeni. U petak pretežno sunčano, u subotu umereno oblačno sa sunčanim periodima i toplije. Od nedelje promenljivo i nestabilno vreme, sa čestom pojavom kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Temperatura oko i malo ispod proseka.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter