Izvor: Tanjug
20.05.2020 u 13:45
0

KiM: Apel stranih zvaničnika za slobodan protok medicinskog materijala

Strani zvaničnici u Prištini pozvali su sve strane na Kosovu da obezbede prioritet zdravlju građana i da podrže sve opcije za međunarodnu i regionalnu saradnju čiji je cilj spasavanje života i zaštita stanovništva od pandemije.

U zajedničkoj izjavi upućenoj građanima KiM, a koju su potpisali šefica EU Kancelarije na Kosovu Natalija Apostolova, ambasadori Norveške, Švajcarske, Velike Britanije, te šef Evropske banke za obnovu i razvoj i menadžer Svetske banke na Kosovu navodi se da je za uspeh ključno da se obezbedi slobodan protok medicinskog materijala i medicinskog osoblja.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

PATRIJARH I PREDSEDNIK SE OBRATILI NACIJI Đukanović ima plan da nema više SPC u Crnoj Gori! (VIDEO)

VLADIKA JOANIKIJE ODGOVORIO MILU: Zar nije dosta bruke!

MALI VUJADIN OSTAO BEZ IČEGA Grad mi je sve uništio, nemam gde da spavam (FOTO)

BIBLIJSKI POTOP Ovo su slike Srbije posle neviđenog majskog nevremena (GALERIJA, VIDEO)

BOGDANOVIĆ USPEŠNO OPERISAN Hvala na podršci, vraćam se na teren!

Potpisnici navode da su odlučni da i dalje podržavaju KiM u prevazilaženju krize nastale pandemijom virusa Kovid-19 i poručuju da je sada od najveće važnosti da se poštuju pravila koja je postavila vlada u Prištini kako bi se sprečilo širenje virusa.

OVO MORATE ZNATI

USPELI SU! Posle 32 godine agonije našli otetog sina! (VIDEO)

HIT DIJETA! Kačamakom za četiri dana skinite kilograme i popravite krvnu sliku! Pogledajte kako!

POČEO RAT! Novim oružjem napadnute američke ambasade! POGLEDAJTE! (VIDEO)

OVAKO JE NASTALA NAJČUVENIJA SEVDALINKA Bila je hit u staroj Jugi, ali su Austrijanci poludeli za njom (VIDEO)

PONOSNI JUNAK MAJKE RUSIJE Malo poznata biografija najčuvenijeg snajperiste Drugog svetskog rata (GALERIJA)

„Verujemo da u ovim vremenima velike nesigurnosti svi akteri moraju staviti na stranu svoje razlike i raditi zajedno za dobrobit ljudi“, navedeno je u zajedničkoj izjavi, koju su preneli mediji u Prištini.

Vozač doma zdravlja iz Orahovca nedavno je zaustavljen na administrativnom prelazu Merdare i tek posle tri dana omogućeno mu je da pređe.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter