Izvor: Alo.rs
28.07.2020 u 19:23
0

EVROPSKA UNIJA SPREMA ULTIMATUM SRBIJI: Priznajte Kosovo ili…

Prestavnici adminsitracije u Briselu u četvrtak će praktično uručiti ultimatum Srbiji – saznaju beogradski mediji iz dobro obaveštenih diplomatskih izvora.

Delegaciji Beograda koja putuje na razgovore sa Miroslavom Lajčakom i predstavnicima privremenih prištinskih institucija u sedištu Evropske unije biće uručen nacrt sveobuhvatnog sporazuma koji podrazumeva de fakto priznanje Kosova od strane Srbije i kojim se od naše strane neopozivo zahteva da suštinski prizna jednostano proglašenu nezavisnost lažne države!

Sagovornici iz diplomatskih krugova tvrde da Brisel preko specijalnog izaslanika Lajčaka planira da šefu srpskog tima Marku Đuriću preda poverljivi nacrt, sa zahtevom da isti prosledi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

SAZNAJTE JOŠ

NAŠI VOJNICI SE NAŠLI POD VATROM! Pucnjava na tromeđi Libana, Sirije i Izraela, gde je raspoređena srpska vojska! Oglasilo se Ministarstvo odbrane!

SLUČAJ DURMITOR: Pištolj nosio jedan uhapšeni, Runjo oslobođen!

UGLEDNA PROFESORKA PREBAČENA U JEDAN OD NAJGORIH ZATVORA NA SVETU: Silovanje je tamo redovna pojava!

– Ovaj nacrt je EU sačinila bez pregovora sa bilo kojom od strana i zloupotrebljavajuci njihovo prisustvo u tehničkom dijalogu. U tekstu se uz zahteva da Srbija prihvati i clanstvo Kosova u UN i drugim međunarodnim organizacijama – preneo je dobro obavešten izvor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter