Izvor: Tanjug
28.07.2020 u 20:01
0

PUTEVI SRBIJE O IZMENAMA U REŽIMU SAOBRAĆAJA ZBOG RADOVA

Završeni su radovi na asfaltiranju na deonici Šilopaj – Kalimnići i saobraćaj se sada odvija normalno, saopštili su Putevi Srbije.

Zbog radova na rehabilitaciji kolovoza na autoputu Subotica-Novi Sad u smeru ka Novom Sadu izmenjen je režim saobraćaja u blizini petlje Vrbas tako što je preusmeren u preticajnu traku u zoni radova.

SAZNAJTE JOŠ

NAŠI VOJNICI SE NAŠLI POD VATROM! Pucnjava na tromeđi Libana, Sirije i Izraela, gde je raspoređena srpska vojska! Oglasilo se Ministarstvo odbrane!

SLUČAJ DURMITOR: Pištolj nosio jedan uhapšeni, Runjo oslobođen!

UGLEDNA PROFESORKA PREBAČENA U JEDAN OD NAJGORIH ZATVORA NA SVETU: Silovanje je tamo redovna pojava!

Saobraćaj se sada odvija dvosmerno u preticajnoj traci u smeru Novi Sad-Subotica, navedeno je u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter