Izvor: Alo.rs
28.07.2020 u 19:00
0

POČINJE ZAPRAŠIVANJE KOMARACA: Akcija će trajati dva dana

Prvog dana angažovanja avijacije, u utorak, biće obuhvaćene površine duž leve obale

Zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva, Goran Vesić je objavio važne vesti:

„Upravo je poljoprivredna avijacija počela zaprašivanje komaraca u Beogradu iz vazduha. Čekali smo povoljne vremenske uslove od sredine prošle nedelje kako bi započela ova akcija.

Danas poleće prvih šest aviona koji će tokom akcije, koja će trajati do 20.30 časova, sredstvima za suzbijanje komaraca obuhvatiti površinu od 12.000 hektara. Akcija će trajati dva dana.

SAZNAJTE JOŠ

NAŠI VOJNICI SE NAŠLI POD VATROM! Pucnjava na tromeđi Libana, Sirije i Izraela, gde je raspoređena srpska vojska! Oglasilo se Ministarstvo odbrane!

SLUČAJ DURMITOR: Pištolj nosio jedan uhapšeni, Runjo oslobođen!

UGLEDNA PROFESORKA PREBAČENA U JEDAN OD NAJGORIH ZATVORA NA SVETU: Silovanje je tamo redovna pojava!

Prvog dana angažovanja avijacije, u utorak, biće obuhvaćene površine duž leve obale Dunava i to Krnjača, Kotež, Borča, Ovča, Glogonjski rit, Jabučki Rit, Besni Fok, Mali Zbeg, Crvenka, Padinska Skela, Dunavac i Vrbovsko. Avioni će nadletati i Ratno ostrvo i deo desne obale Dunava odnosno površine Grocka, Ritopek, Gročanska Ada, Begaljica, Zaklopača, deo Leštana i Boleč.

U sredu iz vazduha će se tretirati potez Ada Ciganlija, Makiš, Ostružnica, Umka, Barič, Surčin, Surčinsko polje, Progar, Slanci do Kaluđerice, potez od Višnjičke banje do Kumodraža. Površine na opštini Obrenovac, preciznije Zabran, Zabrežje, Urovci, Krtinska, Brgulice, Ratari, Skela, Ušće, Zvečka, Belo Polje, Mislođin, Veliko polje, Brgule, Poljane, Piroman, Brović, Trstenica, Stubline, Grabovac, Jasenak, Draževac, Konatice, Baljevac, kao i Ugrinovci, Dobanovci i Batajnica, biće obuhvaćeni u četvrtak, kada se i završavaju akcije suzbijanja komaraca iz vazduha.

Pored mera suzbijanja komaraca koje će se od utorka sprovoditi iz vazduha, JKP „Gradska čistoća”, s obzirom da su najavljeni povoljni meteorološki uslovi, će u ponedeljak nastaviti akcije uređajima sa zemlje i reka na čak 54 lokacije na teritoriji grada Beograda.“, napisao je Goran Vesić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter