Izvor: Kurir.rs
28.07.2020 u 18:57
0

JOŠ JEDNA OSOBA IZGUBILA BITKU SA KORONOM: Tokom vikenda u kikindskoj bolnici preminula žena (84)!

Od kraja juna, kad se u Kikindi ponovo registruju oboleli od koronavirusa, povećava se i broj preminulih osoba. Poslednja žrtva je pacijentkinja (84) koja je imala pridružene bolesti, a koja je preminula tokom vikenda.

Pre nje, tokom drugog pika prvog talasa, preminula su još tri osobe, dva muškarca i žena. Kako kažu u kikindskoj bolnici, troje Kikinđana imali su više od 60 godina i hronične bolesti, poput dijabetesa i bolesti srca.

Bitku protiv KOVID-19, tokom prvog pika, izgubile su četiri osobe. Kao što je poznato, sredinom marta, Kikinda bila jedno od tri najveća žarišta u Srbiji. Trojica muškaraca umrla su u novosadskom KCV, dok je 1. aprila, u Beogradu, preminuo državni sekretar u Ministarstvu zaštite životne sredine dr Branislav Blažić. On je sahranjen  Kikindi. Ostaće upamćeno i da je, nažalost, prva žrtva koronavirusa u Srbiji bila iz ovog grada.

Državljanin SAD i dalje na lečenju

SAZNAJTE JOŠ

NAŠI VOJNICI SE NAŠLI POD VATROM! Pucnjava na tromeđi Libana, Sirije i Izraela, gde je raspoređena srpska vojska! Oglasilo se Ministarstvo odbrane!

SLUČAJ DURMITOR: Pištolj nosio jedan uhapšeni, Runjo oslobođen!

UGLEDNA PROFESORKA PREBAČENA U JEDAN OD NAJGORIH ZATVORA NA SVETU: Silovanje je tamo redovna pojava!

U kikindskoj bolnici, prema rečima dr Stojisavljevića, na lečenju se i dalje nalazi jedan državljanin SAD. On ima lakšu kliničku sliku, a u Kikindu je došao u privatnu posetu početkom jula.

– Broj hospitalizovanih u kikindskoj bolnici se ne smanjuje, ali se u isto vreme značajno ni ne povećava. Prema poslednjim podacima, u ovoj ustanovi se leči 31 pacijent. Hospitalizovani imaju između 40 i više od 80 godina, a u bolnici trenutno nema dece obolele od kovida. Ohrabrujuće je da je težina bolesti za nijansu lakša u odnosu na početak drugog pika i sam početak epidemije- izjavio je dr Mirko Stojisavljević, direktor kikindske bolnice.

On je govoreći za medije  potvrdio da se jedna osoba nalazi na respiratoru i da, kako se izrazio, ima šanse da se izvuče iz ove bolesti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter