Izvor: Novosti
30.08.2021 u 07:24
0

PROGNOZA ZA PONEDELJAK 30. AVGUST: Razvedravanje i skok temperature

Posle kišovitih dana, u ponedeljak pretežno sunčano i toplije.U jutarnjim satima hladno, mestimično sa maglom ili niskom oblačnošću koja će se u brdsko-planinskim predelima zadržati i pre podne. Tokom dana pretežno sunčano i toplije.Vetar slab, zapadni i severozapadni, u Timočkoj Krajini povremeno i jak, uveče u slabljenju.

VAŽNO: 

POŽAR NA AUTOKOMANDI! Gori teretana!

MNOGO SMO JAKI! Vojska Srbije u polufinalu Tenkovskog biatlona

MINISTAR VULIN PORUČIO: Dok Srbiju vodi predsednik Vučić, Republika Srpska će biti čuvana i sačuvana

Jutarnja temperatura od devet do 14, najviša dnevna od 21 do 25 stepeni.I u Beogradu ujutru oblačno i hladno, u nižim delovima grada sa kratkotrajnom maglom. Pre podne razvedravanje, tokom dana pretežno sunčano.

Vetar slab, zapadni i severozapadni.

Najviša temperatura do 23 stepena.Narednih dana promenjivo oblačno sa dnevnom temperaturom oko i malo ispod proseka za ovaj period godine i u većini dana suvo.

Kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u utorak u drugom delu dana i to u severnim, zapadnim i jugozapadnim, a u sredu mestimično i u ostalim krajevima Srbije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter