Izvor: Tanjug
26.05.2022 u 19:44
0

NOVA DOJAVA O BOMBI U CENTRU BEOGRADU

Na mejl Inicijative mladih za ljudska prava stigla je dojava o postavljenoj bombi u Centru za kulturnu dekontaminaciju, gde se odigrava drugi dan festivala „Mirdita dobar dan“, potvrdila je Sofija Todorović iz te organizacije.

Kako je rekla, doći će kontradiverziona ekipa policije koja će uraditi pregled sale u kojoj je trebalo da počne predstava „Štifler“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U skladu sa pravilima, ljudi će izaći iz Centra i, pošto je sezona lažnih dojava o bombama, nakon toga će se verovatno vratiti u salu, rekla je Todorović.

PONOVO PRETNJE! Lažna dojava o bombi na prištinskom univerzitetu

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter