Izvor:
02.07.2017 u 20:36
0

Agasi širi optimizam: ĐOKOVIĆ MOŽE DO TROFEJA NA VIMBLDONU, BIĆE OPET BROJ 1!

Trener Novaka Đokovića, Andre Agasi, ubeđen je da njegov pulen ima šansu da osvoji Vimbldon, iako ga malo ko ubraja u najveće favorite.

Kao glavnog kandidata za trofej maltene svi vide Rodžera Federera, pa onda Endija Mareja i Rafaela Nadala, dok Novak Đoković kod većine dolazi tek na četvrto mesto.

Andre Agasi se sa tom ocenom nikako ne slaže.

– Može li takav igrač da pronađe svoj pravi put i da osvoji trofej? Naravno da može! Svakako da je moguće! To i jeste plan, da se bude iz dana u dan bolji i da raste samopouzdanje da može ponovo da se pobeđuje. Mislim da ima dovoljno elemenata da možemo da gajimo nadu, san ili realno očekivanje, kako god hoćete – rekao je Andre Agasi za "Gardijan".

Posle eliminacije sa Rolan Garosa Đoković i Agasi su uzeli kratak predah, a onda su nastavili tek započetu saradnju.

– Svakodnevno smo pričali telefonom. Sada ga poznajem daleko bolje nego u početku i to je veoma važno. Sada mogu otvoreno da kažem da imamo veliko poverenje u zacrtani plan, kao i put kojim ćemo do njega doći. Uživam u obostranom učenju. Uživam u tome da Novaku dajem određena uputstva koja će mu pomoći da uskoro ponovo bude najbolji – istakao je Agasi.

Amerikanac je istakao da neće biti plaćen za saradnju sa Đokovićem, jer kako je rekao "ništa mu ne treba", ali i da veruje u njihov rad na duže staze.

– Ne interesuje me kratkoročni rezultat. Zanima me da vratimo Novaka na sve ono što je radio prethodnih godina kao teniser. Čvrsto sam ubeđen da ćemo uspeti, da ćemo pronaći rešenje – poručio je Andre Agasi.

informer.rs
Foto: Foto: Twitter/novilistrs, Roland Garros Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter