Izvor: HappyBSC
07.10.2020 u 14:40
0

AKO STE U OVOM DELU BEOGRADA, BEŽITE! Očekuje nas POTOP!

Beograđani, imate još sat vremena da pozavršavate obaveze, jer uskoro počinje kiša koja će padati na teritoriji većeg dela Srbije.

Hladno i tmurno jesenje vreme koje je zamenilo visoke temperature, nastavlja se i danas i to na većem delu teritorije naše zemlje, praćeno kišom i grmljavinom. Ovakvo vreme, potrajaće sve do petka. Beograđanima koji sada izlaze iz svojih domova, savetuje se da ponesu kišobrane, jer nas očekuje nevreme.

Ista situacija se prema prognozi RHMZ-a, očekuje i nad ostatkom Srbije.

Naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima koje je zahvatilo Podrinje i severozapadne krajeve Srbije do kraja dana će se proširiti na ostatak zemlje.

Očekuje se da pljuskovi budu praćeni grmljavinom u jugoistočnim krajevima. Više padavina uveče i u toku noći.

Prema podacima na sajtu RHMZ od 11 časova i 45 minuta, na području Beograda u naredna tri sata će biti suvo, a, nakon čega će se nad glavni grad Srbije nadviti kišni oblaci.

Prvi krajevi na udaru su pored vode, Zemun, Novi Beograd, Borča…

Slično vreme nas očekuje i sutra, dok će se sunčano vreme prema podacima sa sajta RHMZ-a, vratiti tek u petak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter