Izvor: Tanjug
21.02.2021 u 19:53
0

AMS S: Povoljni uslovi za vožnju, veći broj vozila

 Vozače će večeras pratititi povoljni uslovi vožnje, a do usporenije vožnje može dolaziti na deonicama na kojima ima radova, a veći broj vozila se očekuje na najfrekventnijim putnim pravcima, što je uobičajeno za kraj vikenda, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S).

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “ Putevi Srbije“, nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

SAZNAJTE JOŠ

JEZIVA SAOBRAĆAJKA: Mladić sleteo automobilom u kanal i POGINUO, povređene još dve osobe

DIREKTORKA TORLAKA: Ruski stručnjaci odobrili početak proizvodnje vakcine Sputnjik V

„JOŠ NIŠTA NIJE GOTOVO…“ Premijerka Brnabić objavila NOVI SPOT o borbi sa koronom (VIDEO)

PREMINUO OSNIVAČ POLICIJSKE ASOCIJACIJE: Đorđe Gračanin izgubio bitku sa koronom

EPIDEMIJA LAŽNIH VESTI PREPLAVLJUJE INTERNET: Evo kako da prepoznate PROVERENE informacije

Kako je saopštila Uprava granične policije, zadržavanja nema ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji, dok teretna vozila na izlazu iz zemlje kod Šida čekaju četiri sata, na Batrovcima tri, na Kelebiji dva, a na Horgošu i kod Bačke Palanke 60 minuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter