Izvor: Tanjug
05.02.2021 u 19:11
0

AMSS: Saobraćaj u Srbiji umerenog intenziteta

 Saobraćaj je umerenog intenziteta, a do usporenije vožnje dolazi na deonicama na kojima je zbog radova izmenjen režim saobraćaja ili gde zbog obustave vozači moraju koristiti alternativne puteve, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMS S).

Produžvaju se radovi do 15. februara, koji će se u sklopu redovnog održavanja izvoditi u periodu od 9 do 14 časova, na Valjevskom putu (GO Obrenovac), na deonici Lončanik – Obrenovac.

Radovi će se izvoditi svakog dana, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz semaforsku signalizaciju.

NE PROPUSTITE: 

UŽAS NA VOŽDOVCU! Pucao na DECU dok su imala čas fizičkog!

IMUNIZACIJA U SRBIJI: Više od 20 hiljada revakcinisanih građana!

KORONA U GRADOVIMA: Ovo su žarišta Srbije!

KORONA NE JENJAVA! Skoro 2.000 novoobolelih!

Nenad Popović: RUSKA VAKCINA KREĆE SA PROIZVODNJOM U SRBIJI

Od 6. do 10. februara, u vremenskom periodu od 7 do 16 časova, izvodiće se radovi na postavljanju odbojne ograde, na auto-putu, na deonici petlja Ruma-petlja Sremska Mitrovica, u smeru ka Sremskoj Mitrovici.

Radovi će se izvoditi u pokretu, u zaustavnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom. Do 20. februara, na delu državnog puta I A reda broj 3, Beograd – Šid izvodiće se radovi na postavljanju saobraćajne signalizacije i sigurnosne elastične ograde u pojasu auto-puta (u zonama benzinskih stanica).

PROČITAJTE JOŠ:

ANA BRNABIĆ na listi BARBRE STREJSEND: „Žene koje dolaze“(VIDEO)

POROĐAJ UŽIVO: Zbog korone nije primljena u bolnicu, imala je samo jedan izbor! (VIDEO)

SKANDAL! Tadićev saigrač najuren iz fudbala na godinu dana zbog ŽENE!

PUCNJAVA U SARAJEVU: Uhapsen državljanin Srbije

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna traka, saobraćaj će se odvijati u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci. Radovi (iskop temelja, betoniranje rešetki i montaža tabli) se izvode svakog dana od 8 do 16 časova, ukoliko vremenski uslovi dozvole, u zonama sledećih benzinskih stanica: – „Adaševci” (leva strana), „Pećinci” (desna strana), „Krnješevci” (leva strana).

Radovi će biti obezbeđeni po šemama kratkotrajne dnevne vertikalne saobraćajne signalizacije za obezbeđenje radnog prostora.

Do 20.02.2021. godine, na delu državnog puta I A reda broj 1, Novi Sad – Beograd – Niš izvodiće se radovi na postavljanju saobraćajne signalizacije i sigurnosne elastične ograde u pojasu auto – puta (u zonama benzinskih stanica).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter