Izvor:
06.06.2017 u 17:40
0

BEKER ISKREN: Neću da pričam o Imazu, Novak donosi odluku sa kim će da živi i radi!

Izbegava Boris Beker srpske novinare u Parizu, ali nije imao problem da govori za švajcarski portal “Tages Anziger”. Još jednom je stao u odbranu nekadašnjeg pulena Novaka Đokovića.

– Više od tri godine Rafael Nadal nije osvojio gren slem titulu, a niko o tome ne govori ništa loše. Priča se više o Novakovoj krizi, što je bilo normalno posle osvajanja Rolan Garosa kada je ostvario sve ciljeve i malo se zasitio. U drugom delu sezone nije bilo tako, nije kriza kada osvojite toronto i igrate finale Ju-Es opena i završnog turnira u Londonu – priča Beker.

Nije želeo da priča o Pepeu Imazu.

– Morate da razumete da ne bih o tome da govorim. To je Novakova odluka i on se pita o tome ko živi i radi sa njim i ne mogu o tome da sudim.

Ne krije da bi voleo da se vrati u ulogu trenera.

– Zabavno je raditi na televiziji, ali želim da budem u svetu tenisa, da budem na terenu, bilo šta drugo da kažem lagao bih.

Ima idelaan profil osobe sa kojom bi voleo da sarađuje.

– Trebalo bi to da bude neko sa realnim šansama za osvajanje velikih turnira poput Pariza. Nema ih mnogo, možda jedan-dva u muškoj i ženskoj konkurenciji. Ne kažem da bih mogao da treniram neku od devojaka, iako mnogi kažu da je ženski tenis kao drugi sprt. Kad je Agasi mogao da počne saradnju sa Novakom mislim da bi i Štefi Graf mogla recimo sa Anđelik Kerber. Andre je već rekao da će biti tu za Vimlbdon i Ju-Es open ako ga Novak bude želeo, očigledno je da bi i Štefi tako nešto prihvatila – poručio je Beker.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter