Izvor:
02.01.2018 u 00:40
0

BEOGRAD JE VRVIO OD TURISTA: Radnici Javnog komunalnog preduzeća pobrinuli su se da naš grad izgleda čisto i lepo!

Ispred Skupštine je organizovan doček, pa je logično da je tu bilo najviše ljudi.

Dok smo se mi sinoć provodili ispred Skupštine grada Beograda uz odličnu muziku i još bolju atmosferu, bilo je i onih koji su morali da rade. Radnici Javnog komunalnog preduzeća pobrinuli su se da naš grad izgleda čisto i prelepo.

Naime, sinoć je Beograd vrvio od turista koji su odlučili da novogodišnju noć provedu baš u našem gradu. Ispred Skupštine je organizovan doček, pa je i logično da je tu bilo najviše ljudi.

Ipak, bilo je i onih kojima nije do zabave. Novu godinu su proveli čisteći ulice, ali, kako kažu naši sagovornici, navikli su i nije im teško.

– Navikli smo da radimo svake Nove godine, moramo da se pobrinemo da sve bude čisto – rekli su ovi komunalni radnici koji su poželeli svima srećnu Novu godinu.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/Vucicevici

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter