Izvor: Blic.rs
30.10.2023 u 10:15
0

BRAVO MOMČE: Pronašao novčanik pun para, odmah ga odneo roditeljima, a evo šta su oni uradili! (FOTO)

POSTUPAK DEČAKA POSTAO HIT NA MREŽAMA

Ne prođe dan da se negde pojavi vest o izgubljenim stvarima, dokumentima, a najgore je kada ljudi traže novčanik, jer tu im je bukvalno sve – od novca, do dokumenata. Baš zbog toga je postupak jednog dečaka iz Beograda naišao na pohvale kada je pronašao novčanik!

– Htela sam da pohvalim jednom malenog dečkića koji je danas pukom slučajnošću našao novčanik mog supruga, nakon što ga je izgubio. On se sa svojim roditeljima uputio u stanicu i predao novčanik, naravno dinar nije falio u novčaniku – napisala je jedna žena u poruci koja je objavljena na storiju Instagram stranice „Serbialive Beograd“.

Kako je dodala, ovo je bio njen način da se zahvali ovom mladom dečaku, i pohvali roditelje koji su ga ovako vaspitali.

– Želim da se zahvalim pre svega njegovim roditeljima što su vaspitali jednog poštenog i dobrog malenog momka. Nadam se da će njegovi roditelji videti ovu objavu – zahvalna je ova žena.

screenshot/instagram

Mnogi korisnici su pohvalili potez ovog dečaka i njegove roditelje koji su ga lepo vaspitali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter