Izvor: Kurir.rs
30.10.2023 u 10:06
0

REĐAJU SE FANTASTIČNI POPUSTI ZA PENZIONERE: Direktor Fonda PIO Relja Ognjenović, posle sporazuma sa Srbijavozom, najavio nova lepa iznenađenja za starije sugrađane

Milion penzionera se prijavilo za penzionersku karticu.

Direktor Fonda PIO Relja Ognjenović kazao je da država nastavlja da animira preduzeća da se uključe u projekat Penzionerska kartica i izrazio veliku zahvalnost direktoru Srbijavoza Ivanu Bulajiću koi je prepoznao njen značaj i dao ozbiljan popust na vozne karte, od čak 30 odsto.

Ovo je još samo jedan dokaz kako država brine o penzionerima, pored povećanja penzija koje se sada dešava već dva puta godišnje i jednokratne pomoći koja će biti isplaćena uskoro, penzionerska kartica je veliki vid podrške i njhov dinar će vredeti više a budžet biti puniji, naveo je on prilikom potpisivanja sporazuma PIO Fonda i Srbijavoza o popustima.

On je dodao da se milion penzionera prijavilo do sada za karticu, da se još prijavljuju te ih je pozvao da to i nastave.

Ognjenović je najavio i nove, velike popuste za penzionere o kojima će govoriti narednih dana.

Kazao je i da je podela kartica u toku kao i da je PIO Fond izašao u susret penzionerima i kartice dostavlja i poštom.

Kako je istakao direktor Srbijavoza Ivan Bulajić, popust od 30 odsto na vozne karte predstavlja šansu da svoje penzionerske dane stariji sugrađani provedu na lepši način, da obiđu svoju lepu zemlju i da još više uživaju u vozovima i uslugama koje Srbijavoz pruža.

Na ovaj način Srbijavoz još jednom demonstrira svoju posvećenost i društvenu odgovornost u želji da bude što bolji nacionalni prevoznik svim našim građanima, dodao je Bulajić.

I predsednik Srbije Aleksandar Vučić takođe je govorio u nedeljnoj emisiji TV Prva o najnovijim pogodnostima za penzionere.

Predsednik Srbije izrazio je zadovoljstvo time što će penzioneri korisnici kartica imati popust od 30 odsto za vozne ali i 15 odsto za avio-karte.

Vučić je posebno naglasio da je plan i program da do 2027. godine prosečna penzija bude 620 evra.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter