Izvor: kurir.rs, blic.rs
07.02.2021 u 17:07
0

Britanac detaljno opisao BEOGRAD NOĆU: Evo kako se osećao šetajući „MRTVIM ULICAMA“ (VIDEO)

Britanac koji stoji iza Jutjub kanala „Birmze“ tokom decembra stigao je u našu zemlju i odlučio da sa svojim pratiocima podeli prve utiske o našoj prestonici, tradicionalnoj hrani i pokaže kako je proslavio praznike usred pandemije u Beogradu.

Ne propustite:

Od sledeće nedelje: Spremite se za NAJHLADNIJI deo zime

Da se ne zaboravi USTAŠKI POKOLJ: Pomen za 2.315 Srba u Banjaluci

TRAGEDIJA! Preminuo dečak koga je na biciklu pokosio automobil!

Prestonica dobija NOVU LINIJU: Početna stanica Beograd na vodi, a ići će kroz centar

FRANCUZ PRVI RIVAL: Novak sutra kreće u pohod na 9. titulu u Melburnu

Nakon što je, po dolasku, obišao nekoliko znamenitosti, odlučio je da prikaže i jednu noćnu turu i to pešaka, a sve kako bi ispitao koliko je zapravo naša prestonica bezbedna, budući da je svrstana u prvih 30 najbezbednijih od 160 zemalja.

Krenuo je od Knez Mihailove do Hrama svetog Save i postavio sebi dva pravila – nema korišćenja prevoza i ne gasi se kamera.

Osim što je primetio i podelio sa pratiocima kako je Beograd okićen za praznike, nakon nekoliko minuta šetnje odmah je i dodao da iako ne oseća nikakvu opasnost na gradskim ulicama u ponoć, nikoga ne bi posavetovao da učini isto što i on.

– Sada je već oko 2 sata. Ulice su potpuno mrtve! Ne znam da li je u svim naseljima tako, ali ja lično osećam da je Beograd prilično bezbedan – rekao je približavajući se Slaviji.

– Dobro sam se osećao šetajući srpskim ulicama noću, ali u kojem god gradu da se nalazite, budite pametni i ostanite bezbedni – apelovao je Britanac.

U komentarima na njegovu noćnu turu mnogi ističu kako ne mogu da veruju da su ulice toliko prazne, a oni koji su posetili Beograd dodaju da su imali sličan osećaj kao ovaj Jutjuber hodajući njima.

„Budi oprezan kad prelaziš ulicu, to je daleko najopasnije u Beogradu“, zaključio je neko, dok ljudi sa našeg područja objašnjavaju da su za zastrašujuću atmosferu zaslužni zatvoreni restorani i klubovi i obećavaju da će „ulice biti življe, samo da se završi korona“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter