Izvor: Tanjug
11.08.2021 u 12:53
0

ČEKA NAS PAKLENI VIKEND: Temperature u OGROMNOM porastu!

Za dane vikenda i početkom naredne sedmice u Srbiji se očekuje veoma toplo sa temperaturom u većini mesta do 37 stepeni, prognoza je Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tako će u Srbiji, od 14. do 17. avgusta biti pretežno sunčano i toplo, sa temperaturom iznad prosečnih vrednosti.

VAŽNO:

DR KON U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO: Ako se ne vakcinišu OVI LJUDI virus će opstati! Na sledećem sastanku IZLAZIMO SA SUPROTNIM STAVOVIMA!

KIPAR SKINUO SRBIJU SA „ZELENE LISTE“!

VREMENSKA PROGNOZA za sredu 11. avgust: U Srbiji će tokom većeg dela dana biti pretežno sunčano i toplo, u Beogradu najviša dnevna oko oko 34 stepena

Zatim, do 19. avgusta, biće svežije, sa prolaznim naoblačenjima koja će usloviti mestimično kišu, kratkotrajne pljuskove i grmljavinu, najpre na severu zemlje.

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo, na jugu i istoku posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, ponegde će pasti kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni.

Jutarnja temperatura biće od 14 do 21, a najviša dnevna od 30 do 34 stepena.

U Begradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo, uz slab i umeren, severni i severozapadni vetar.

Jutarnja temperatura oko 21, a najviša dnevna temperatura oko 32 stepena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter