Izvor: Blic.rs
01.11.2020 u 18:16
0

Dačić: Amfilohije je bio stub srpskog naroda u Crnoj Gori

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je mitropolit Amfilohije Radović bio stub srpskog naroda u Crnoj Gori i da je njegov odlazak na večni počinak veliki gubitak za naš narod.

On je  ocenio da je odluka predsednika Srbije Aleksandra Vučića da prisustvuje sahrani mitropolita Amfilohija veoma značajna za jedinstvo srpskog naroda.

VERNICI ISPRAĆAJU SVOG VOĐU

ONI ĆE GOVORITI NAD ODROM PREOSVEĆENOG MITROLOPITA!

MITROPOLIT AMFILOHIJE SVE ŠTO JE IMAO DAO JE NARODU: Objavljen spisak lične svojine Amfilohija

UŽIVO! SAHRANA MITROPOLITA: Vernici ispraćaju SVOG VOĐU

PODGORICA U CRNOM: DEJAN BODIROGA DOPUTOVAO NA SAHRANU MITROPOLITA AMFILOHIJA

PREDSEDNIK SRBIJE DANAS NA SAHRANI AMFILOHIJU

DIREKTAN PRENOS! PRAVOSLAVDIREKTAN PRENOS! PRAVOSLAVNI SVET SE OPRAŠTA OD MITROPOLITA AMFILOHIJA! (VIDEO)

PRVI VOZGLAS NA LITURGIJI MITROPOLITU AMFILOHIJU JE BIO NA ARAPSKOM! Učinio ga je jeromonah Prokopije iz Antiohijske patrijaršije!

Dačić je rekao da su Srpska pravoslavna crkva i manastiri u Crnoj Gori bili izloženi velikom udaru te da su se sve aktivnosti svodile na odbranu crkve.

– Današnja slika najbolje govori šta narod misli o tome i koliku je on imao podršku građana- rekao je Dačić.

Dodao je da je sigurno građanima prekipelo i da su ljudi odbili poslušnost Đukanoviću, jer nisu mogli da idu protiv crkve.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter