Izvor: Happy BSC
30.12.2021 u 09:57
0

DAČIĆ ZA HAPPY TV: Želeo bih da političari više pevaju umesto što sikću jedni na druge! (FOTO)

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić bio je gost jutarnjeg programa na Happy TV zajedno sa Snežanom Đurišić i mladim pevačem Stefanom Petrušićem.

Gostovanje su započeli pesmom „Kuće male krečene u belo“. Dačić nije odoleo da ne zapeva u duetu sa slavnom pevačicom. 

-Ja sam i političar i pevač. Onaj ko peva zlo ne misli! Kada se osvrnem na godinu za nama ona je bila teška kako nama političarima tako i pevačima, ipak, svako je morao da radi svoj posao. 

– Najsrećniji događaj  ove godine je rođenje moje sestričine. Moja sestra je rodila u 50-oj godini. Lenka nam je sada ljubimica i centar sveta. To je dokaz da se u životu morate boriti. Život je borba, kako lična, tako i politička. Voleo bih da svi političari više pevaju nego da sikću jedni na druge. 

Dačić je svima poželeo dobro zdravlje, sreću i uspeh!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter