Izvor: HappyBSC
20.06.2022 u 09:12
0

DARKO MLADIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Generalu hitno treba lekar, sud birokratskim preprekama sprečava lečenje!

Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića bio je gost jutarnjeg programa na Happy televiziji.  

General je u lošem stanju jer mu je naglo narušeno zdravstveno stanje.

Po dolasku u Hag nije više u mogućnosti da prati suđenje. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nedavno se pojavila spekulacija u medijima da bi  Karadžić i genaral Mladić mogli da budu zamenjeni za zarobljene generale NATO pakta iz Ukrajine. 

– O ovome sam čuo samo od novinara, mene i moju  porodicu niko nije kontaktirao. Video sam objavu na tviteru u kojoj je to rekao Rogozin i on je napisao da oni neće biti deo razmene već da će biti oslobođeni. Toliko znam-rekao je Mladić. 

    O lošem zdravstvenom stanju generala Mladića

    -General ne može da šeta. On može da se pokrene, ali  nema energije. Dogodio mu se opšti pad i apatija. Pokušavam da pošaljem jednog lekara da ga hitno pregleda. Haški tribunal to pokušava da spreči tako što odugovlači sa papirologijom. Ratko bi morao da potpiše saglasnost za lekara na tom formularu, ali mu taj papir niko još nije dostavio. Birokratskim preprekama nam nešto brane. Sada je vrlo ozbiljan problem. Mi se čujemo svakog dana i on je vidno lošije-kazao je Darko Mladić. 

    -Nećemo podnositi reviziju dok je predsednik suda tamo. Sadašnji odlazeći predsednik Haškog tribunala je promenio pravila koja su važila  skoro 30 godina unazad. Da bi se neko oslobodio, on traži da se prizna krivica. Na silu pokušava da iznudi priznanje. To je jedan nonsens! Nešto što je važilo za jedne zatvorenike,  više ne važi.  Poenta je u pravima tih ljudi koji su prošli golgotu-napomenuo je Mladić. 

    *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
    Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
    „Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
    „Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
    „Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
    „Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

    PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

    Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

    Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

    Ostavite komentar

    Unesite pojam i stisnite enter