Izvor: Tanjug
19.01.2022 u 10:11
0

Deonica auto-puta „Miloš Veliki“ biće otvorena za saobraćaj do kraja meseca

Deonica auto-puta „Miloš Veliki“ od Preljine do Pakovraća biće otvorena za saobraćaj do kraja meseca, izjavio je danas v.d. direktora JP „Putevi Srbije“ Zoran Drobnjak.

Na toj deonici u toku je asfaltiranje puta na kojem se nekada nalazila privremena naplatna rampa i taj put biće zatvoren danas za saobraćaj od 10 do 16 sati.

Drobnjak je rekao da su vozači obavešteni da koriste alternativni put preko Milanovca ili Ljiga.

„Do 16 sati danas ovaj deo puta biće asfaltiran, ali nas čeka još puno posla. Tokom dana idemo na radni sastanak sa Kinezima u vezi sa osvetljenjem tunela Trbušani i gledamo da ovu deonicu od Preljine do Pakovraća završimo do kraja meseca, a možda i ranije“, rekao je Drobnjak.

Ističe da nakon tog otvaranja ostaje još mnogo posla na deonici od Pakovraće ka Požegi i da se očekuje da ta deonica bude završena do kraja godine.

Na pitanje da li će u narednom periodu poskupeti putarina, Drobnjak je odgovorio da neće biti poskupljenja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter