Izvor: informer
07.12.2021 u 09:03
0

DETALJNA PROGNOZA ZA DECEMBAR: Moguće česte promene

Danas je mnoge Beograđane iznenadio sneg, ali i veoma niske temperature. Međutim, u narednih nekoliko dana očekuju nas česte promene vremena.

U sredu i četvrtak na jugu i zapadu regiona pada će kiša i doći će do pogoršanja vremena. Padavine će se u toku četvrtka proširiti na celu zemlju.

Oblačno i hladnije vreme, ali bez padavina očekuje se u petak.

Vikend i sledeća sedmica

Vikend i početak nedelje donose pogoršanje vremena, a očekuje se smena kiše i snega.

Večernji ECMW delovima istočne Hrvatske, središnje i istočne BiH, zapadne Srbije i severu Crne Gore donosu veoma obilne snežne padavine, često i preko 15cm ali prosek svih 50 članova niza ja znatno umereniji.

Posle ovog pogoršanja oko 15. decembra se računa na stabilizaciju i manje otopljenje, dok bi posle 17. decembra moglo doći do postvaljanja anticiklona u prostoru između Skandinavije i zapadne Rusije, što bi ka nama moglo pokrenuti hladno strujanje sa istoka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter