Izvor: happyBSC
07.10.2020 u 16:03
0

DEVOJKA ZA PRIMER Oktobarska nagrada za humanu studentkinju iz Kraljeva (FOTO)

Andrea Ćirić, studentkinja četvrte godine Elektrotehnickog fakulteta, najmlađi je dobitnik ovogodišnje Oktobarske nagrade najzaslužnijim Kraljevčanima.

Današnjom svečanom sednicom Skupštine obeležen je 7. oktobar Dan grada Kraljeva, 7. oktobar.

Studentkinja je dobila nagradu iz oblasti za podsticaj humanosti „Milomir Glavčić“, odnosno za pokazanu solidarnost, humanost i dobročinstvo. Ona je svoju rođendansku žurku pretvorila u humanitarni događaj, a od dobijenog novca kraljevačkoj bolnici je kupila aparat za intravensku primenu lekova.

Pored Andreje, Oktobarsku nagradu dobio je pukovnik profesor dr Radovan Čekanac i to za doprinos razvoju i unapređenju zdravstva i za nesebičnu pomoč i napore učinjene u borbi protiv korone.

– Ova nagrada u meni budi jake emocije. U vreme korone ja sam uz Kraljevo, a svim Kraljevčanima sam se trudio da izađeme u susret kad god je bilo potrebno – objasnio je Čekanac.

Diplomu zasluznih gradjana grada Kraljeva dobila je infektolog dr Zorica Kostić za učinjena humana dela i predan rad u oblasti zdravstva, pre svega za vreme borbe sa korona virusom.

– Sada sam dobila jak podstrek za nastavak predanog i posvećenog rada – navodi dobitnica dr Kostić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter