Izvor: Kurir.rs
23.11.2020 u 09:53
0

ĐACI U PARAĆINU OD DANAS PRELAZE NA ONLAJN NASTAVU: DOM ZDRAVLJA DNEVNO IMA VIŠE OD 120 PREGLEDA

Od danas učenici osnovnih i srednjih škola u Paraćinu prelaze na onlajn nastavu.

Pre 10 dana u Paraćinu je uvedena vanredna situacija kako bi se epidemijska situacija smirila, ali predsednik opštine Vladimir Milićević kaže da je pedijatrijska služba Doma zdravlja zabeležila veliki broj zaraženih učenika i da su zbog toga, na insistiranje pedijatara, škole prešle na onlajn nastavu.

„Dom zdravlja dnevno ima više od 120 pregleda. Već imamo šest, sedam medicinskih sestara koje su pozitivne, imamo tri lekara. Povukli smo lekare sa sela da obavljaju preglede da građani ne bi čekali“, rekao je Milićević.

SVE O SPORTU

MILAN GAJIĆ JASAN: Zvezda igra lepo, idemo ka našem cilju

LUKA JOVIĆ NEMA SREĆE: Ponovo na udaru španskih medija

KRALJ BELOG SPORTA U ČUDU: Obavezna vakcina pred Australijan open? Nisam upoznat…

MIHA OTKRIO KAKVU JE KAZNU SPREMIO ZA IGRAČA BOLONJE: Italija ne prestaje da se smeje

Kazao je da je kovid odeljenje bolnice u Paraćinu prošireno sa 20 na 60 ležajeva, a da su trenutno zauzeta 54 ležaja.

Milićević je istakao da se privrednici u Paraćinu pridržavaju mera, kao i da većina građana poštuje mere.

Vanredna situacija je uvedena u još tri opštine Pomoravskog okruga – u Ćupriji, Svilajncu i Rekovcu. U Svilajncu danas počinje sa radom druga kovid ambulanta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter