Izvor: Blic
27.07.2024 u 16:38
0

ĐEVREK JOGURT I PAŠTETA:Ovo je ručak sina Dragane Mirković, za Markom uzdišu devojke, a evo kako se hrani

Sin muzičke zvezde Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, Marko Bijelić, u poslednje vreme je veoma aktivan na društvenim mrežama.

Iako u prošlosti nije voleo da deli svoju privatnost i da se eksponira, nakon razvoda svojih roditelja, Marko je počeo pratioce da upućuje u svoju sva

Marko je odlučio da provede dan u prirodi, a od hrane je poneo dve paštete i đevrek uz koji je popio jogurt u čaši.

Inače, Bijelić na svom profilu nertko deli fotografije iz teretane, restorana, a nedavno je uslikao bujni dekolte svoje devojke.

Podsetimo, nakon što su mu se roditelji razveli posle 22 godine braka, Marko se ne odvaja od majke, te je prati na svim nastupima, a uz to se posvetio i njenoj karijeri.

kodnevnicu. On je sada iznenadio mnoge kada je pokazao kako izgleda njegov ručak u prirodi.

VUČIĆ OTVORIO „SRPSKU KUĆU“ Najbolja pozivnica za svet da dođe u Beograd i učestvuje u EXPO 2027

Marko i Manuela su bili na mom koncertu, Manuela je ranije otišla za Beč jer ima obaveza. Marko je sa mnom, čeka me. Bili su sa mnom i na koncertu u Italiji, pa su me odveli u Veneciju. Njihova podrška mi znači sve na svetu, uvek kažem da su Marko i Manuela pa moji fanovi moja najveća snaga. Sa njima mogu sve, kada mi je bilo najteže, a više nije, stvarno mi je bilo jako jako teško kada sam na svim koncertima i u svim emisijama bila nasmejana i srećna – pričala je Dragana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter