Izvor: Kurir.rs
07.08.2020 u 09:49
0

DOBRE VESTI: Pada broj obolelih u Srbiji, ali nema opuštanja

U Republici Srbiji su juče do 15 časova registrovana ukupno 27.033 potvrđena slučaja COVID 19.

Testirano je 723.137 ljudi, preminula 621 osoba

Trenutno se u bolnici nalazi 3.224 osobe, od čega je 120 na respiratorima.

9.00 – Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković izjavio je danas da je pogrešno reći da pacijenti koji nisu oboleli od kovida-19 nisu „trpeli“ tokom epidemije, ali da taj aspekt nije zaboravljen i da se trenutno u vojvođanskim bolnicama leči blizu 3.000 non-kovid pacijenata.

SVE O SPORTU

NEOČEKIVAN PORAZ DENVERA: Nurkić blistao, Jokić ispod proseka

PODIGLA SE OGROMNA PRAŠINA: Lebron udario na Trampa i direktno se umešao u izbore

PO UZORU NA SRBE I KOMŠIJE PROŠIRILI LIGU: Sve zbog Dinama

Gojković je za Radio-televiziju Srbije rekao da je od početka epidemije jasno naglašeno da hitne intervencije, odložene urgencije, stanja koja ne smeju da trpe, moraju da se sprovode.

„Veoma je opasno za te pacijente (non-kovid), s obzirom da znamo da su to hronični bolesnici čiji je imunitet izuzetno smanjen, da dodju u situaciju da se u bolnici zaraze. To bi za njih bilo fatalno“, kazao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter