Izvor: kurir.rs
16.07.2020 u 07:51
0

Doktori UPOZORAVAJU! Pojavili se ZARAŽENI KOMARCI u Srbiji!

Virus Zapadnog Nila registrovan je kod komaraca u Beogradu u nekoliko opština i u par gradova u Srbiji, rekao je doktor Ivan Aleksić iz Zavoda za biocide.

On je naveo da su to su uglavnom groblja i šumski kompleksi i na par mesta u urbanim sredinama. U Beogradu su registrovani u Banjičkoj šumi, oko groblja, kao što je Mali zbeg, u priobalju Dunava, Kotežu, Obrenovcu, Banovom Brdu.

SAZNAJTE I OVO

KINA I AMERIKA NA IVICI RATA! Južno kinesko more UZAVRELO!

Trik da vas obična maska štiti kao N95 (VIDEO)

FIJATOV RADNIK OTKRIO KORONA-ELIMINATOR!

Putin POTPISAO ZAKON kojim se stranica Miroslavljevog jevanđelja VRAĆA SRBIJI!

Oko 80 odsto inficiranih skoro da i nema simptome, dok oko 20 odsto dobija visoku temperaturu, glavobolju, povraćanje, ili osipe po koži. Oporavak može da traje do nekoliko meseci, a samo oni kod kojih je zahvaćen nervni sistem su životno ugroženi.

Kod manje od jedan odsto ljudi se razvije meningitis ili encefalitis koji je povezan sa ukočenošću vrata, konfuzijom, gubitkom svesti ili napadima koji liče na epinapade.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter