Izvor: Tanjug
20.12.2023 u 07:10
0

DOLAZI NAM KIŠA: Meteorolozi najavili padavine u ovim krajevima zemlje, temperatura iznad proseka

Kakvo će vreme biti u narednim danima pogledajte u novoj vremenskoj prognozi RHMZ Srbije.

Neobično toplo vreme nastavlja se i zadržava se u našim krajevima i topi sneg na planinama. U Srbiji će ponovo biti toplije vreme od proseka. U jutarnjim satima se očekuje ponegde magla po kotlinama koja se može duže zadržati u toku prepodneva uz niže temperature u tim oblastima. Uveče naoblačenje dolazi sa severozapada.

U Srbiji će danas, u sredu, 20. decembra vreme biti malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima, samo se ujutru očekuje slab mraz po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije, kao i magla ponegde u Vojvodini, saopštio je Republički hidro-meteorološki zavod.

Pre podne će duvati slab južni, posle podne slab do umeren severozapadni vetar, sa temperaturama od minus pet do 12 stepeni.

U Beogradu se ujutru na širem području grada očekuje slab mraz, dok će tokom dana biti malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima.

Pre podne će duvati slab južni, posle podne slab do umeren severozapadni vetar, a temperature će se kretati od minus dva do osam stepeni, prenosi Tanjug.

U četvrtak malo hladnije uz prolazno naoblačenje sa malom šansom za poneku kap kiše.

U petak prolazno naoblačenje koje dolazi sa zapada sa mogućom kratkotrajnom kišom.

U subotu i nedelju toplije od proseka sa sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter