Izvor: Happybsc
26.10.2020 u 11:56
0

DR NADA MACURA ZA HAPPY TV: Čovek je PREMINUO tokom PRELJUBE, NEPRIJATNA situacija!

Dr Nada Macura, dr Jovan Marić, pshijatar,  i dr Miroljub Petrović , direktor Instituta za prirodnu medicinu,  bili su gosti jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo“.

Trojac je govorio o seksualnim odnosima u poznim godinama.

Najpre je dr Marić rekao da su se dogodile dve revoluciomnarne promene: prva je otkrićem antibebi pilula, pre šesteset godina, a druga otkrićem vijagre, pre dvadeset. 

– „Slatka smrt“ se dešavala i pre vijagre – podvukao je dr Jovan Marić.

– Dalji rođak od 74 godine se oženio ženom od 50. Iako je imao 74 godine, bio je sasvim vitalan, prilazio joj je nekoliko puta dnevno, čak se i ona žalila da previše navaljuje – objasnio je Miroljub Petrović.

– Imati decu i biti seksualno aktivan nije isto. Ako ima 74 godine, i ima dobru erekciju, ne mora da znači da su mu spermatozoidi dobri – nadovezao se psihijatar Marić na Petrovićeve reči.

Ali, dr Nada Macura se prisetila i događaja kada je muškarac preminuo tokom seksa sa ljubavnicom: 

– Dešavalo se da kada je čovek u preljubi, premine tokom seksa, i to je jako neprijatno kako saopštiti porodici – prisetila se Macura i poručila: 

– Ne treba varati, ali treba širiti ljubav. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter